AA

Tudatos frizurák

Az egyik legrégebbi és legszebb szakma a fodrász. Művelői megszépítik azokat, akik igénybe veszik a tudást, és a művészi elkötelezettséget, ami az igazi mestereket jellemzi. De vajon hogyan lesz valakiből "jó" fodrász? Van-e mód megfelelő képzések útján elsajátítani az alapokat? Amikkel aztán ki-ki kialakíthatja a hozzá kapcsolható egyediséget, stílust, módszereket, szemléletet? Blogunkban ezzel, és a szakma egyik alappillérével: a hajvágással foglalkozunk.

Továbbképzéseink - Start Up - 1. szint

Hívd a 06 30 383 45 75 - öt,
vagy nézd meg a honlapon !

Szerző


Villányi László - okleveles gépészmérnök, az EFG alapító tagja. Mérnökként az EFG Rendszer által reprezentált logikának, ok-okozati összefüggések- nek feltárója és oktatója.


Valamit valamiért...

2012.04.11. 08:39     Villányi László

Pénzvisszafizetési garancia

A hír: 2013. április 10-től az első modulunkra pénzvisszafizetési garanciát vállalunk.
Mi van emögött?...

Eltelt fél év, gondoltuk, ideje mérleget vonni. A legjobb mérce: mit mondanak a hallgatóink rólunk. Hál' istennek, jókat - nem kell ezt sokat ragozni, utána lehet nézni, írtam is már erről.
De hogyan érhetnénk el, hogy még többen és többen jöjjenek el? Nekünk az első lehetőség a bizonyításra az első modul. Ott derül ki, hogy pusztán hangzatos ígéretekről, marketing szövegekről van-e szó, vagy tényleg olyan más-e, tényleg olyan hasznos-e az EFG?
Hogyan érhetnénk el például a csalódottakat? Azokat, akik számos más kurzuson résztvettek már korábban, és akik közül - hallgatóink egybehangzó véleménye szerint - sokkal többen és sokkal többször csalódtak már, mint nem. Vagy hogyan mutassuk meg magunkat azoknak, aki simán csak óvatosak. Vagy akik nagyon meggondolják, milyen képzésekre adják a pénzüket, energiákukat, idejüket. Vagy akik csak kivárnak... Hiszen annyi ígéret, szépen kecsegtető ajánlat van a net-en...

Gondoltuk: legyünk ebben IS rendhagyóak.

"IS"?...

"IS"! Mert hajvágás továbbképzésben tutti rendhagyóak vagyunk... Az EFG RENDSZER önmagában az. Nincs ilyen. A tartalom, a logika, a nyelvezet, a fogalmak. Minden minden más, mint amit a "kurzusjárók" - tapasztalataik alapján - el tudnak képzelni. Maguk az előadások is. Meg az "efgsys.com ". Az is rendhagyó. Nem csak meghirdetjük a kurzusainkat, de a pontos tematikát is közszemlére tesszük. Nincs zsákbamacska... Ilyet se lehet találni.

   

Rendhagyó ez a pénzvisszafizetési garancia is. Ilyet sem fedeztünk fel a továbbképzési ajánlatok böngészésekor.
Mi meg merjük adni a lehetőséget a kétkedőknek, a csalódottaknak, a szkeptikusoknak, a kiváróknak - tegyenek egy próbát. Jöjjenek el, hallgassák meg az első modult - kockázat mentesen. Ha nem kapnak új információt, ha úgy érzik, hogy a látottak és hallottak nincsenek összhangban mindazzal, amit mi állítunk magunkról, vagy amit mások mondanak rólunk, kapják vissza a befizetett modul díjat. A visszafizetés szabályait néhány egyszerű mondatban megfogalmazva publikáltuk is a honlapunkon.

De nem túl kockázatos ez?... Átgondoltuk.

Nem tudom, hogy az egyéb árucikkekre kínált pénzvisszafizetési garanciák esetén hogyan kalkulálnak a meghirdetők. Bizonyára vannak statisztikák, hogy egy adott fajta árunál hányan élnek a lehetőséggel, mennyi időn belül mennyit kell visszafizetni, mindennek milyen egyéb rárakódó költségei vannak. Bekalkulálják az árba, a pénzvisszakérőket a többiekkel fizettetik meg stb. Gondolom, így.
Mi abban a helyzetben vagyunk, hogy ezzel nem kell foglalkoznunk. Tudjuk, hogy aki ránk szán egy napot, aki végigüli az első modult, az szinte biztosan eljön a következő hat alkalomra, hogy a teljes RENDSZER-t megismerje. Ráfizetni nem fogunk, nem kell árat emelni. Akkor ez rendben, pipa.

Van viszont egy másik dolog. Az üzenet... Amit a pénzvisszafizetési garancia "üzen"... Gyanús!...

Mi már csak ilyenek vagyunk itt, a Kárpát medencében... Gyanakszunk... Ahá! Biztosan annyira nem megy, hogy mindent bedobnak... Aztán meg ha nem tetszik, akkor vagy visszafizetik, vagy mégse!... Ismerjük mi már ezt... Az ismerősöm ismerősének a gyerekének a múltkor is... Na, engem aztán nem...
... És így tovább...

Ezzel nem tudunk, de nem is akarunk kezdeni semmit. Aki veszi a fáradságot, és utánanéz, utánakérdez hogy mit is csinálunk, az megérti és elhiszi, hogy nem az áru "tukmálásáról" van szó, hanem az ő érdekében, az ő előrelépését segítendő történik minden.
Aki pedig most mégse hisz - nem baj. Később is jöhet. Igaz, akkor már több százan, vagy esetleg ezren járnak majd előrébb. Dehát... valamit, valamiért...

A bejegyzés trackback címe:

https://tudatosfrizurak.blog.hu/api/trackback/id/tr194382447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása