AA

Tudatos frizurák

Az egyik legrégebbi és legszebb szakma a fodrász. Művelői megszépítik azokat, akik igénybe veszik a tudást, és a művészi elkötelezettséget, ami az igazi mestereket jellemzi. De vajon hogyan lesz valakiből "jó" fodrász? Van-e mód megfelelő képzések útján elsajátítani az alapokat? Amikkel aztán ki-ki kialakíthatja a hozzá kapcsolható egyediséget, stílust, módszereket, szemléletet? Blogunkban ezzel, és a szakma egyik alappillérével: a hajvágással foglalkozunk.

Továbbképzéseink - Start Up - 1. szint

Hívd a 06 30 383 45 75 - öt,
vagy nézd meg a honlapon !

Szerző


Villányi László - okleveles gépészmérnök, az EFG alapító tagja. Mérnökként az EFG Rendszer által reprezentált logikának, ok-okozati összefüggések- nek feltárója és oktatója.


Miért indítjuk el ezt a blogot?

2012.02.10. 18:57     Villányi László

Az "EFG - Education to Freedom Group" meggyőződése, hogy a magyarországi fodrászképzés megérett a reformra.
Ezért indítottuk el speciális továbbképzésünket, és ezért dolgozunk azon, hogy az általunk előadott struktúrált tananyagot, és képzési módszereinket minél többen megismerjék.

Ez a blog többek között arról szól majd, hogy miért gondoljuk szükségesnek a reformot? Miért hisszük azt, hogy van létjogosultsága annak, amit csinálunk? Mit csinálunk, és mik a tapasztalataink? Miben tér el minden más képzéstől az EFG által bevezetett tematika és módszerek? Hogyan lehetnek a frizurák "tudatosak"?

Célunk, hogy közösséget formáljunk azokból a fodrászokból, akiket érdekelnek a hajvágás ok-okozati összefüggései. Akik nem másolni akarják a trendeket, hanem képesek testreszabni azokat a különböző adottságú vendégekhez. Akik - ha követni akarják a divatot - nem lesznek "képzéskényszerben", mert nem egy-egy konkrét frizura megtanulására és lemásolására kényszerülnek, hanem ismerik azokat az eszközöket, amivel bármely frizurát el lehet készíteni.

A blogban oktatási tapasztalatainkat szeretnénk megosztani veletek. Minden olyan információt, ami segíthet Titeket abban, hogy megértsétek, mitől más az EFG képzés, mint az összes többi, amihez szokva vagytok. Hogy lássátok, mennyi mindent tartogat még számotokra ez a gyönyörű terület, amit úgy hívnak: HAJVÁGÁS.

A bejegyzés trackback címe:

https://tudatosfrizurak.blog.hu/api/trackback/id/tr174090893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Marsi László Hajvágó 2012.02.12. 10:38:44

Én már voltam három modulon. Valami egészen új szemlélet mód lengi körül az egészet.Azt éreztem a nap végén ,hogy tele vagyok információval és alig várom,hogy holnap az üzletben kipróbáljam.
A vendégeim eddig is megvoltak elégedve a munkámmal ,de mostanában sokan a következő látogatásánál megjegyzi ,hogy most különösen jó volt a hajam.
Nagyon várom hogy március 4.-én a negyedik modult is megismerjem .
süti beállítások módosítása